Zelf een WordPress website maken

2FIT bv had een eigen webbuilder geprogrammeerd. Haar motto is dat iedereen in staat moest zijn om een website te bouwen zonder enige kennis van de onderliggende techniek. 20 Jaar geleden was dat nog een opdracht die te doen was.
De technische ontwikkelingen van het internet en het toenemend gebruik van het internet groeide met hoge snelheid. Onze webbuilder kon aan deze groei niet meer tegemoetkomen. Er werden steeds meer eisen gesteld aan de functionaliteit en het ontwerp van websites en webwinkels.

 

Het was een leerzaam traject maar we moesten een keuze maken met welk webbuilder platform we verder moesten gaan.

 

Eigenlijk was de keuze snel gemaakt. Het open-source pakket WordPress voldeed aan alle eisen die onze doelgroep stelden.

Welke eisen stellen kleine KMO en particulieren aan hun website?
  1. De website moet op alle apparaten goed tonen. Van gsm schermen tot grote desktopschermen. De website moesten responsive zijn.
  2. De website moet eenvoudig te bewerken zijn
  3. De website moet eenvoudig van uiterlijk kunnen veranderen zonder dat alle inhoud verloren gaat
  4. De website moet een webwinkel kunnen zijn
  5. De webbuilder moet meegaan met de nieuwe ontwerpstandaarden van het internet
  6. De website moet veel functies ondersteunen en gekoppeld kunnen zijn met allerlei on-line webapplicaties
  7. De website moet betaalbaar zijn
  8. En last but not least, de webbuilder moet gedragen worden door een grote ontwikkel community

WordPress voldoet verbazingwekkend goed aan deze vereisten en WordPress blijft verwonderen. Voortdurend komen er nieuwe updates uit van thema’s en plugins. De zeer grote community blijft maar nieuwe toepassingen maken.

Maar wat kan 2FIT nu met deze prachtige webbuilder doen?

2FIT biedt WordPress hosting aan. WordPress hosting is niet zomaar hosting. Omdat WordPress zo populair is is WordPress ook zeer bewegelijk. Er komen regelmatig nieuwe updates uit om veiligheid en gebruikerservaring te verbeteren.

2FIT probeert met ambitie het beheer van jouw WordPress website zoveel mogelijk op zich te nemen zodat jij je kunt concentreren op het bewerken van de website.

Eenvoud is ons hoogste doel!

 

We werken met 1 prijs: €60,-. Voor die prijs kan 95% van onze doelgroep een website maken die voldoet aan een professionele uitstraling.

 

Onze helpdesk zal je helpen met het doel: “Iedereen moet in staat zijn om een website te bouwen zonder enige kennis van de onderliggende techniek”.

 

Wij wensen jou veel succes met de WordPress website!

Met vriendelijke groeten,

Eigenaar 2FIT bv

Martin Verstegen